3 Ιανουαρίου 2016

Δύναμη δημιουργίας



Η δύναμη για δημιουργία υπάρχει μέσα μας και εκφράζεται με κάθε ευκαιρία. Άλλος με το να σμιλεύει την ευτυχία καθημερινά μέσα από τη δημιουργία μίας πανέμορφης οικογένειας για την οποία αξιοποίησε με πραγματική μαεστρία τις δεξιότητες που είχε από τη στιγμή που ήρθε στη ζωή, κάποιος άλλος ως επιχειρηματίας δημιούργησε επιτυχία μέσα από μία ιδέα και πρόσφερε το δημιουργικό του χάρισμα στο να παράξει ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον για τον ίδιο και το περιβάλλον του, άλλος πρόσφερε το χάρισμά του ως δωρεά στον συνάνθρωπο και η δημιουργία του έγινε πνοή, εμφυσώντας μέσα από την κοινωνική προσφορά αξία ζωής σε χιλιάδες συνανθρώπους, άλλος έκανε το ταλέντο του δημιουργική δύναμη χαράς προσφέροντας μετάλλια δόξας τόσο στη χώρα του, όσο και στον εαυτό του μέσα από τα προσωπικά του επιτεύγματα, άλλος έγινε δωρεά στην επιστήμη σώζοντας με το δημιουργικό του όραμα εκατομμύρια ζωές, άλλος ενέπνευσε με τη δημιουργική έκφραση της ψυχής του μέσα από λόγο και γραφή του γενιές γενεών!
Όλοι έχουμε ένα χάρισμα, ένα ταλέντο, ένα σκοπό, ένα στόχο... όλοι έχουμε μία δημιουργική δύναμη που μας ωθεί να πετύχουμε στην ευτυχία τόσο τη δική μας όσο και των άλλων.
Είσαι σπουδαίος απλά και μόνο κατανοώντας πως είσαι κάτοχοςαυτού του μοναδικού δημιουργικού σπόρου ζωής που ανήκει σε σένα προσωπικά και καλλιεργείται από εσένα και μόνο. Κανείς δεν μπορεί να καλλιεργήσει αυτό που έχεις μέσα σου γιατί κανείς δε το γνωρίζει όσο το γνωρίζεις ΕΣΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εργασία και ψυχική ασθένεια

Εξελίσσεται σε Νο 1 ασθένεια παγκοσμίως με γοργούς ρυθμούς. Την νοιώθουμε κάποιες φορές, αν και δεν την ξέρουμε πραγματικά! Ποια; Την κατάθλ...